Friday, March 11, 2011

siput babi boleh merawat penyakit cancer

yeahhh!!! masih talak percaya???
terpulang la..kat hangpa  suma...nak percaya ke tak...
serious!!!.... apa yang aku cakap neh serious aku bohong....hahaha
ada lak binatang yang selalu dicaci maki oleh hangpa semua neh
 leh jadi cam tu....
tapi tak mungkin juga kan.. sebab neh adalah kuasa allah...
sebab semua binatang ada baik dan buruknya...
cuba angpa semua tengok kat pokey@tokek.....
binatang huduh bukan main.... tu pon harga beribu-riban..
kalau la aku taw binatang huduh muka bintik-bintik tu mahal dulu...
nescaya... aku tak masuk darjah satu dah aih... PASTI pon aku tak pi dah...
aku terus p cari natang tu kat hutan belantara mana-mana...
wat pa lagi nak belajaq terok-terok... aleh-aleh dok cerok dapoq gak!!!!
(konpius aku neh jantan ka pompuan) .....hahaha
kalau dari dulu aku dok buat gheja cari tokek tu....
hangpa boleh bayang tak..... bopa ratus ribu ekoq binatang tu aku boleh tangkap???
setakat robert kouk terkaya kat malaysia neh...
senang-senang ja aku boleh beat!!! hahaha...
bayangkan kalau sekoq natang muka huduh tu harga sampai sejuta.....
kalau beratus ribu ekoq ada ..tak ka kaya aku!!!!
silap-silap.... leh jadi orang terkaya kat dunia...!! wow!!!
huh!! tu la oghang melayu... asyik-asyik berangan macam-macam....
aleh-aleh.. habuk pon tak da...
nasib bek la aku neh mix!!... pan-asia la katakan... bukan la melayu tulen hahahaha....
tak la terasa tera mana pon ......keh3..
jangan jadi seperti mat jenin yang suka berangan dan akhirnya?????
lu pikiaq la sorang-sorang.....hahaha...

apakah persamaan di antara kedua-dua gambar di bawah

babi punya siput

tokek@pokey@natang huduh








"selami jiwa,rawat rohani,perkasa peribadi"












****jawapan bagi soklan di atas adalah dua-dua BINATANG
****depa kata muka aku macam remy ishak !!!!
               


8 comments:

bact said...

pan asia ka?
india tergolong dalam asia jugak ka?

mukmien said...

butowww.....!!!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tajuk siput babi tp cerita cicak tokek.. nsb baik pan asian kalau pure melayu dh lama kena cubit pungkoq.. kekeke
PELAKON BUAT LAWAK PASAL TSUNAMI.. MEMANG TAK KENA TEMPAT

IftiMonstaa said...

haha ceahhhhh!!!!!!!


http://beautifulmonstaa.blogspot.com/2011/03/perasan-tak-bulan-kelihatan-besar-kan.html

mukmien said...

THE LEKAT LEKIT STORY: haha... ntah tetiba ja termasuk cerita bab tokek...hahaha

mukmien said...

IftiMonstaa: yeahh!!! jeng3

Andy Besi Berani said...

haha...pan yang org duk wat masak 2...kuali-pan...hahaha
bukan pan-asian pan-kuali...hahahaha

tomato said...

hahaha ! malas nak beljaq sgguh :P

sy comel tp ade paggil pokke.. :( hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...