Saturday, September 25, 2010

ANAK LUAR NIKAH SAPA NEH???????

SALAM..tanah melayu......(lama xbalik tanah melayu)haha
2 all my frenzz... i want 2 tell u something.....
now i want write this blog in english
 (pala kemaih).....hahahahhaha
coz...i want 2 improve my english.....hahahaha...
so from now.. all msg or comment plz type in english.......
(padahal xdak satu komen pon hahahah)


ishh2...tequk x gua cakap omputih....
kalo lu orang kata tequk lu silap coz wa xcakap ....
wa tulis ja hahahahhahaaa.............................
wa memang looser bab2 nak speaking english neh...
wa paham orang cakap lam english tapi wa nak balas balik "take time" hahahahahha
so...belajaq2 la cakap omputih neh k,........
xrugi kalo kita blajag...tapi rugi kalo lu orang balajaq tapi xguna hahahahahahaha
 gua ada satu video nak post kan kat sini ..........
tajuk dya,,,,,ADIK BAHAN ABANG... ......hahahhahahahahah.......


video

sempoi x??
hahahaha sempoi... neh lah BAHAN paling sempoi penah gua tgk....
gua pon xsampai ati nak bahan orang cam 2 tapi budak neh selamba ja gelak hahahahahahhaha
>
>
>
mesti lu orang tertanya2 apa kena mengena dengan tajuk wa kan.... hahaha

xdak kena mengena pon hahaha...saja nak bagi glamor ja hahhahahahahaha
ok suma chowwwwww.......................


SALAM TANAH MELAYU..............

Sunday, September 19, 2010

KUTIPAN DUIT RAYA PALING BANYAK SEJARAH HIDUP AKU.......

Salam Perantaun..(padahai dok malaysia)....
lama noh gua xupdate blog gua.....
kat 3 mggu......mmg la org sibuk macam gua mmg jarang2 update hahahahaha(padahai malaih nak mampos)...
tup-tap2..dah selesai ghaya.....
penat weyhh abaq ampa ghaya taun neh,,,,
berjalan+makan=perut buncit..(bukan gua org lain la..gua slim hahahaha)
tp kemusyikalan adalah............
puas p meraya duit raya yg gua dapat hanyalah


                                                            RM1(SERINGGIT)

naseb bek cikgu gua bagi kalo x taun neh gua habuk pon xda..........................
hahahahhaa................
gua heran awt org xmau bg gua duit raya dah..
pikiaq punya pikiaq gua da taw pasai pa org xmau bg duit ghaya kat gua....

ada 3 sebab utama

1-sebab gua da besaq
2-sebab depa ingat gua da keja
3-sebab depa dok baca paper n kuaq muka gua(DAFI)then depa kata aku dah kaya sebab jd artis 
     hahahahahah

so.....sebab yg last 2 gua paling suka sebab asa cam SS ahahahaha..............
whatever la....cam na pon gua still hepi sebab dapat join reunion budak2 kolah rendah gua..
8 tahun da xjumpa....neh gua post satu pic paling sempoi.....hahahahahhaha

.                                                                   kawan2 kelas aku 6 mekar SRKSG




mesti da yg jeles kan hahahahahahahhaa lama dowh gua xjumpa kawan2 gua......
neh ada yg xdapat my kalo x mesti ramai hahahahhahaha

oklah gua sudah mengantuk plak......
papa pon thank 2 kawan2 yg baca..kalo xbaca pon thank sebab biaq gua SS lagi skli hahahaha

SALAM SYAWAL......

Wednesday, September 1, 2010

wowwww!!!!!!!!! nak raya..........................

alop!!!!
wow tup tap....tup..tap,,,,, 
da nak raya dah nyooohhhhhh.............
asa cam baru posa ja
(ayat baik teruk)..........hahahahhaha
raya kali neh gua balik kampung lwat kit
malam raya hahahahah
nak taw kg gua>???????
tuuuttttt...............ceeyyyyy,,,,,,,,,,,,,,

                                            nie lah kampung guaaa,,,,,,


lawa x kg gua hahahahahha kampung alor gunchar.........
sapa dok kedah mesti tau nya........
umah gua kat bundle RM1......
murah x????? huhuhuuhuuhuhuhuuuhuhu...............

oklah...malas nak tulis panjang2.....sebab
wa malas........ so?????
biaq la....... hahahahhahahahahaha..............
sapa yg dah nak balik raya pergi la balik!!!!!
ADE AKU KISAH!!!!!!!!............
xde la cam 2 hahah,,,,,gurau jerrrrr,,,,,
hati2 d jalan raya n kalo yg balik ngn kapel 2 hati2 d dalam kereta hahahahahahhahahah
just joke......!!!!
k salam .....muahhhhhh,,,,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...