Sunday, May 1, 2011

penting ka dara?? 18sx

oopppss!!!! im serious...
entri kali neh aku betul-betul serious..
bukan apa..neh topik panas neh...
topik yang selalu orang akan bagi perhatian...tentang yang neh..so!
aku rasa aku patut bagi pendapat tentang topik neh..
mungkin orang rasa topik macam neh agak sensitif..
tapi bagi aku..benda neh hal kecik ja...
apa nak kisah kalau takda dara pon...
janji sedap !! eeuuwwww.............
bukan apa kalau yang ada dara neh tapi ada penyakit macam-macam buat apa
ya tak??... tak rasa la nikmat..hahaha..

mungkin sesetangah parent boleh terima kot kalau kita bawak balik tunjuk kat doang yang takdak dara !!!
bagi family aku depa leh terima yang takdak dara...
depa takkan check dah aih... depa terus angguk ja...
tapi kalau bawa balik yang dara lagi best....
tambah-tambah bawa balik umah sewa ....
leh makan ramai-ramai....baru rasa nikmat....
tapi betui gak orang kata.. kalau nak cari dara town neh susah kit..
kebanyakkan takdak dara dah la ....
tapi kalau kat kampung fuh !!!! meletup weh !!!
kalau leh makan ramai-ramai lagi best....
errrrrmmmmmmmmmmmm...........!!!!!!!!

waa...marah neh mak dara hahahhaa


okeh... memang sedap weyh kalau makan  dara... 
tapi kalau  tak dara pon ok gak... 
sedap gak la...walaupon tak dapat nikmat hahahahhaaha !!!!!!!!!
apa yang dara???
jeng...jeng...jeng......

AYAM DARA WOW !!!!!

nikmat tak???? hahahahhahaha






***sejahat mana lelaki itu.. ia tetap akan mencari 
      calon isteri yang baik..





10 comments:

cik AngguR said...

setuju dgn ayt last tu....sejahat mana lelaki mesti nk isteri yg baek......kalo tanya kaki lepak nk bini cm na pon dia msti nk yg da agama..solat semua..tp dia hampehhh...

~ mahukn yg terbaek kita kena pastikn diri kita adalah yg terbaek utk melayakkan kita dpt yg terbaek d anatara yg terbaek ~

** nasihat utk diri senirik nie....fuhhhh

angah said...

terbek...

mukmien said...

cik anggu-betul..tu..anda memang layak mendapat pasangan hidup yang soleh..ka dah kawen dah?? hahaha

mukmien said...

angah-terbalik

Kama Irahsa said...

haha.. terkeno den tp, setuju dgn cik AngguR. jht mana pun org tu, mst nk cr org yg baik sbagi teman hidup. yg jht cuma buat penyedap jerla.. isk..

bact said...

cik anggur single lg ka??
hahah

Corat-coret said...

haha...baik punyer entry...

mie said...

mmang r btl,family na nk check dah,tpi yg tau 2 antara kita & dia ja,tpi tak da dara ni sebab kena rogol ka,b'sukan ka dan t'kena pa pa yg menyebabkan hilang dara 2,xpa r,ni kalau sedap keja duk men ngan laki len,xkan kita leh tima lgi kot,sebab pa agama kita melarangkan maksiat kalau kita melakukan maksiat,bek kita tukar ja agama jdi kristian ka ora agama len,mayb agama depa xmelarangkan melakukan maksiat ni.Kalau dah jodoh kita ngan orang yg melakukan maksiat ni,nk bt mcm mana,tima ja...Kalau semua b'pikirab tak kisah kalau xda dara,makna kata,pakat duk bt maksiat r...kita kena ikut budaya mat or minah saleh r,leh ja bt ngan sapa saja walaupun baru kenai 5 minit ja...xgitu,

k e y r i said...

haha ingatka ape daa... tp ayt hang yg last tu betoi gak tu

hadiee said...

maisss postt. hehe i like

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...