Monday, May 2, 2011

haram tak kalau perempuan isap !!!

uishh.. !!! macam-macam cara manusia zaman la nak rasai kegairahan
masalah social neh memang banyak kita dengar dalam dunia la neh..
apa pendapat korang kalau perempuan hisap tutt!!!
errmm.. bagi yang lelaki memang la sedap.. 
tapi bagi perempuan yang pernah hisap tutt!!! 
aku nak tanya la.. sedap tak?? ...lalalalala...
mana nak taw kalau perempuan hisap tutt!!! tu rasa dia lain ka..
kalau laki memang la doang rasa nikmat...
kalau perempuan rasa nikmat tak???
mungkin la rasa nikmat kan benda dah best ...

tapi yang aku musykil la... 
haram tak kalau perempuan hisap tutt!!! 
kalau lelaki dah kompom haram...
gila kau kalau lelaki hisap tak haram !!!!
tapi kalau perempuan macam mana lak?? 
tambah-tambah yang dah kawen tu.....
agak-agak suami dia suka ka tak hah???
nikmat la kot rasanya....eeuuwwww....
kalau yang bujang tu.. ok gak la..
takda sapa nak larang...kan..kan..kan...
doang nak isap sambil baring kerr.. duduk kerr..
sambil tengok DVD kerr.. sapa nak larang kan..
tambah-tambah yang duduk umah sewa..
lagi LINE CLEAR... 


gambar hiasan kowt !!!

bagi aku sama ja haram.. kalau perempuan pon isap tuut!!!
lelaki ke perempuan ke tetap haram kan. !!!! 
sapa setuju angkat kepala hantuk kat dinding !!!
lagi pon aku cukup marah la dengan perempuan isap tuut!!! 
geli taw tak... eeuuwwww........geli..geli..geli.....
oppss !!! lupa nak gtaw yang tutt!!! = ROKOK !!!

angelina jolie lagi  tu model hahahahahha




maaf jika aku terkasar bahasa atau tersilap kata wakakaka





*** bagi perokok lelaki dan wanita.. lebih baik hisap ilmu daripada hisap rokok..sesungguhnya banyak ilmu lagi yang belum kita semua penuhkan dalam diri kita

12 comments:

cikblurr said...

membazir ja isap rokok....

♥yaya budak suka embun♥ said...

tak suka nya tgk laki isap rokok. tp sebelah dorm saya ada sorg gurk isap rokok - -'

mukmien said...

cik blurr- yeah !! tepat sekali wakakakaka

mukmien said...

yaya-nasihat dia plzz... xpon meh no fon biaq mukmien nasihat hahahaha

naqiah said...

bukan engelina joilie 2

Kazen said...

semakin ramai student pmpuan IPT hisap rokok...! kesian tgok gejala nie...

Reef said...

kiranya hg pn dok mbazir duit la slama ni?? kn kn kn..? =P

Kama Irahsa said...

nenek aku pun hisap rokok dulu jer. rilek jer. nape skrg xbole pulak? oh, lupe. bc part2 ats entry ko ni membawa imaginasi ke lain. haha..

Shairazi Saidin said...

Buruk bebnor neman tengok. Mcm bahalol. Pompuan tak payah la isap rokok. Isap je rokok daging. :)



Nasib Lelaki | Wanita yang tidak layak dijadikan isteri.

null said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

Atuk said...

Sebenarnya tak haram untuk buat sex oral. Cuma dalam Islam, digalakkan pastikan kebersihan alat sulit sebelum buat sex oral tu.

Dari segi sedap, suami akan rasa sedap bila isteri pandai buat sex oral, sama juga dengan si isteri kalau suami tau merangsang dengan betul.

_blog walking_

Atuk said...

Ces! kantoi x baca notification tuttt tu apa. Dem! Sorry Admin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...