Sunday, March 20, 2011

~aku tetap benci~

hahahaa..... ehh.. menyampah la...
tentang entri aku pasal aku benci artis korea
 mesti semua fan K-POP  marah kan.!!!
mam*** la... ada aku kisah hangpa nak marah ka tak??..
kalau hangpa nak marah hangpa punya pasal la...
aku sikit tak hairan aihh!!! hahahahaha.....
aku cuma meluat tengok gelagat peminat yang terlalu obses dengan K-POP 
padahal nyanyi bukan sedap mana pon....
setakat nyanyi sambil menari tu... banyak dah group dr MALAYSIA yang buat
4U2C,KRU,NICO....dah lama dah buat weii!!!!!!
alarh setakat nak minat dengar lagu or minat gitu-gitu ja aku xkisah la...
tapi neh dah dok macam orang gila dah menjerit masa konsert apa barang !!!
mana namanya istilah ORANG TIMUR
 yang semestinya kaya dengan adab dan sopan...
terkinja-kinja macam kera luku..!!!!..
(bukan semua la sesetengah peminat ja aku tgk)
aku pon bukan baik sangat wakakakakak!!!!!!!!
tapi kalau p tgk konsert tu tak la aku terkinja-kinja macam tu pon....
alarhh... setakat p layan lagu.. hangguk2 pala sikit-sikit jadi la...
neh tak dok menjerit2 la....  dah suara tu sedap sangat kalau suka menjerit
p la nekk atas pentas tu nyanyi buang dua tiga empat lagu.... 
uishhh!!!! apa aku melalut neh sampai ke konsert lak...hahahaha
owhh!! baru aku ingat yang baru-baru neh ada group dr korea SUPER JUNIOR
mai buat konsert kat MALAYSIA neh....!!!!!!
ya ampun tiket mahai nak mamposs!!!!!

HARGA TIKET SUPER JUNIOR LIVE IN MALAYSIA 2011



mahal x????...mahal gila kowt!!!!!!!
aku pikiaq-pikiaq balik pasai apa tiket mahal sangat...
dah la junior lagi.. kalau dah senior mahal tak pa la jugak
aku pon buat la kaji selidik...dan baru aku taw pasai pa harga tiket dya mahal...
sebab yang membuatkan harga tiket dya mahal adalah... !!!!!




hangpa tgk.. ramai tak dalam group neh... 10 orang kott!!!!!!
mau ka tiket tak mahal...  nak bahagi sepuluh kowwttt!!!
aku kenai semua depa neh.....tu nama melayu depa hahahhahahaha
okeh..yang penting... i hate K-POP..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FINISH MY SECOND ASSIGNMENT




***aku suka layan lagu perancis(buat kemaih)
***sapa nak maki mam*** la... hahaha

4 comments:

bact said...

mn cukup 10 pon..
9 je tu

Anonymous said...

cuba ko buat kira-kira pakai sempoa ko sket...cuba buka harga tiket justin bibir tuh?
super junior ada 10 org..harga tiket plg murah adalah 220, kalau d bahagi sepoloh, xke harga yg dorg dpt sorg hanya 20HENGGET...justin bibir, harga plg murah is rm98..dia makan sorg la bro...celah mana murah? makan celah gigi pon xlepas 22hengget tu...

mukmien said...

anonymous??? nak komen xpayah letak anonymous la kawan.. be true.. xkan takot kowtt!!! kalo takot xpayah nak main blog la...follower banyak pon xguna kalau takot hahahahahaha

bact said...

hehehe




























.hehehe tu xda maksud apa2 taw
hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...