Thursday, February 17, 2011

SEGMEN LAWAK MELAWAK

assalamualaikum......
aku  xtaw nak post entri apa dah neh..tiba2..datang idea..jeng2.
alu rasa cam nak story satu benda yang kalo d fikirkan kan dengan akal memang xlogik langsung.....
tapi kalo xdpikiaq kan....memang kelakar nak mampos!!!!! hahahahahaha
(tgk xsempat g nak story dah gelak dah) ....ss.again hahahhaa

ss-syok sendiqi.....

satu malam yg indah lagi nak hujan...
aku dan  member2 aku (3 orang kesemuanya) semangat la nak g I-CITY
(menatang lampu byk2 tu kat SHAH ALAM)
nak dipanjangkan cerita....ada mmber aku sorang neh nak g jumpa aweks dya kat IOI MALL
semasa member aku ngah bercengkerama selama beberapa minit....
aku ngn mmber2 aku dua orang lagi tu pon sembang la..
sementara nak tunggu mmber aku ngah bercengkerama....
member aku  bukak la pintu keta takot panaih............
(kata orang kedah.......aku org kl dari from 2 hahahahahahah(kedah murtad)
so lepas member aku  bercengkerama baru la kami gerak p shah alam......jeng...jeng..jeng...
sebaik...tiba d shah alam mengikuti lebuhraya yang sibuk....
kami pon singgh sebentar d petronas nak isi minyak.......
(kami nek keta malaysia so minyak deras(cepat abeh) hahahaha)
sampai ja d stesen minyak........
member gua....

pemuda 1  :"nah p boh minyak"sambil menghulurkan 10 rial(duit  arab badawi) 

aku             : "okeh..xkan sepoloh ja??xpa aku tambah lagi 40 rial bg cukup 45 rial kita boh   
                      minyak (thank cikgu math gua sebab xajar saya bagi pandai)

pemuda 2: "okey xpa biaq aku isikan".....sambil tangan mmbuka pintu kereta.......

sambil keluar dan mengaru-garu kepalanya...
.pemuda 2 pon bertanya dengan muka yang memang mintak penyepak......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
AIIKKK.....MANA KASUT AKU?????????


baru la perasan yg kasut dya tadi tertinggal kat I0I MALL ...
sebagai peringatan..sentiasalah beringat...hahaha....
jangan lupa memakai kasut.... hahahaha.....
















***amaran keras: jangan membaca blog sambil minum minuman keras


2 comments:

Plankton Seksii said...

HAHAHAHHAAH tak kan mase "bercengkerame" tak pakai kasut? abes mase "bercengkerame" pakai ape je? haha tutttt

mukmien said...

plankton seksi:bukan mamat yg bercengkerama la.. budak len hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...