Tuesday, February 8, 2011

~10 perkara lucah yang menyeronokan~

tengah2 OTW nak tidoq... aku teringat satu benda.....
then aku pon ON la laptop aku.....
aku ingat nak bukak MUKABUKU (facebook).. 
ehh... laptop neh lambat lak nak connect internet ape salap la laptop neh (ayat mmber aku)
kat 7 minit gak la aku tunggu maklum la laptop dah tua pickup lambat sikit la....
sementara aku nak tunggu lap top neh ON aku pon turun la pergi dapur..
dahaga ayaq la katakan.. aku pon minum la ayaq secawan ayaq masak jela....
umah aku neh umah bujang so jangan dok mimpi la nak minum ayaq tea ka,kopi ka....
lepas abeh minum rasa nak terkencing lak aku pon pergi la toilet dan selesaikan hajat aku tuh!!!..
uhhhh..... lega.!!!!!... then aku naik balik atas.. ingat nak masuk bilik.. 
tetiba terpandang lak kucing lam sangkar aku pon dengan selamba pergi la kat sangakar 2...
sampai-sampai kat sangkar tu... aku pon cakap mcm neh kat kucing2 tu...

                                        hai kucing.....
                                        hai kucing.....
                                        hai kucing.....

nasib baik la kucing tu tak balas balik ~HAI DAFI....HAI DAFI....HAI DAFI...~
kalo tak memang aku teriak dah....hahahaha.....
lepas tu aku pon masuk balik bilik aku.....
masuk je bilik aku aku terus landing atas tilam empuk aku...
sebut pasai tilam neh aku nak bagitaw la yg aku beli tilam neh harga murah gila RM80 kot...
mula-mula cina tu letak harga RM150... uishh mahal nya!!!!!
aku tawar punya tawar... dapat la RM80...
tiba2 kaki aku tertendang laptop aku kat hujung kaki....
uishh baru aku ingat yang td aku nak online......
ermmm xde mood la nak online.... rasa mengantuk la plak....
aku pon OFF la laptop aku balik.....
lepas dah siap p simpan laptop... aku pon landing la atas tilam aku balik....
sebelum nak tidoq aku kena men game lam henset aku dulu...
aku suka men game bubble town ........


                        ini la game yang gua suka main

                                          nin dia jugak


lepas dah rasa cam nak mengantuk ja... aku pon tutup henset...
then..sebelum nak tidoww... aku kena berangan dulu....
tiba-tiba ja aku berangan jumpa awek  neh..........

                              huhuhuhu...korang kenal x???

cam na padan x dengan aku hahahahha
lepas aku berangan tu aku pon terus tidor sampai terlupa nak post lam blog tentang..................

                      **~10 perkara lucah yang menyeronokan~**


xpa bila-bila aku postkan k......hahahahahhahahahahha.................

4 comments:

Namekugadis said...

comel entri nie..

anies anessa said...

haha...pelik jgk,mana entrinyer...

bact said...

kah kah kah
lu cilok idea gua..
pencopet!!
kah kah kah

mukmien said...

nameku gadis
huuuu thank...

anies
ntah aku pon tertanya-tanya mana entri....nya haha

bact
hhahahaha ssshhhhhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...