Saturday, January 29, 2011

UBAT KUAT VS BOMOH BATIN !!!

salam kosa kata......

sedang aku lepak2 atas tilam lam dalam bilik masteroom rumah sewa aku neh..aku teringat satu benda neh
dulu neh dulu selalu lepak kat uptowan stadium darul aman (aloq staq)...
asal dok umah bosan ja.... aku pon pakai baju exhardy aku (padahal xdak pon baju neh)...
pakai  sluaq jeans jenama levi's (kadang2 dia tulis live's sebab siam mari)...  stail aku neh ... aku xsuka tgk cermin sebab aku rasa xpayah la nak tgk cermin coz xkan jatuh pon hidung ker mata ke dr muka hampa..... dia still melekat kat muka hampa... dengan berbekalkan rm5 duit mak aku bg suruh g beli umah nyamuk...
aku pon terus la kacung g uptown stadium 2...

uishhh... malam neh ramai sungguh (malam jumaat memang ramai)...
aku pon lepas ja.. park moto lagenda 150... trus la.. p cr tempat kegemaran......hahahahha
tempat kegemaran aku adalah tempat orang meniaga minyak belacak.....hahahahah
kalau dok kat situ mmg wajib hampa semua gelak la..... macam2 cara depa nak bg laku....
siap buat gaya lagi..... hahahha... tapi tu semua hanya nak mempromosi ja.....xdak niat lain aihh!!!!
ada jugak wanita-wanita yg lalu kat situ...tergelak ngn aksi cikgu k*** (gelaran penjual ubat tu) dok meniaga
macam2 dia cakap...bini lari la... bini xmau tidoq la...hahaha...
lepas abeh aku layan gelak kat situ...aku p lak port sebelah lagi....
sebelah neh dya jual ubat kuat.... macam2 ubat kuat ada...hahaha
yg si penjual neh dengan suara ala2 otromen taro... mula la dok cerita macam2...
mula2 dia cerita pasai diri dya... then start la dia cerita pasai ubat dya...
macam2 dya cerita wat aku gelak sampai kluaq ayag mata habaq ampa.. hahahhaa

lepas aku layan yg tu.... tup!!!! aku terdengar plak kat hujung sana...
ada orang dok men ulaq..... (nak jual ubat gak la tu)... syok neh... terus lak aku p kat situ..
fuhh!!! depa men ulaq king cobra weyhh... haha..
pak long yg jual ubat 2 pon cuba la men kata2...
"hah... sat g saya nak suruh anak saya cium ulaq neh.... , tapi sebelum 2 saya nak jual dulu barang saya...bla.bla".....lorhh.. jual ubat gak.... ish2......ingat ka nak men ulaq saja.... tapi xpa la cr rezeki kan..
tapi kira ok la.. sebab dya mai meniaga nek mercedes lampu kacang tu.....hahahahha
lepas dah abeh suma aku dok gelak aku pon start la lagenda 150 aku tu... balik umah........

sampai ja kat umah agak2 lam pukui 2pg la.....
bukak ja pintu... coihhh muka mak aku!!!!!...
dia tgk aku ats bawah ats bawah.... dengan muka merah2.. aku agak dya marah...
aku naik cuak dah.. sebab aku asa mungkin mak aku marah sebab aku balik lewat....
mampoih dah aku kena marah..... tiba2.... mak aku mula bersuara!!!!
" hang beli dak ubat nyamuk????"...........alamak selop...aku... aku baru teringat yg aku xbeli ubat nyamuk....
patut muka mak aku merah2 rupa-rupanya kena gigit nyamuk... hahahaha.......
lepas 2..dr pukui 2pg sampai pagi esk lak la.. baru mak aku abeh beletiaq (beleter).....
hahahahahaa... padan ngn muka aku.. asyik layan tgk org jual ubat sgt... sampai lupa nak beli ubat nyamuk...

apa2 pon.... persepsi hampa semua tentang kebaikan ubat kuat ker,minyak kuat ke.. terpulang la..
bagi aku....aku xbopa minat sgt bab2 macam neh.. yg aku suka cr depa dok meniaga hahahahhaa........

neh aku post satu video yg agak *lucah* hahahahhaha


                                                              sekadar hanya hiburan

                    * umur 18 tahun ke bawah tidak di benarkan tgk video neh*



okehh....wasalam malaysia!!!!!!!!!!!!!!!

7 comments:

bact said...

haha..
cam haram jadah
suruh beli ubat nyamuk
p tgk ubat koteee...
hahahahah

mukmien said...

hahaha,,,,
terlupa la...
ralit2..
umah sewa saya ada 6 orang semuanya

Plankton Seksii said...

1st time terjah blog ni..
yg video tu..aku takpaham pape melainkan "kote" dgn "majulah kedah utk negara"

explain.. haha

arep_lockermonth said...

thnx sebab tinggalkan link ..arep dah follow!follow me back k!

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

dahsyat tol org tu beckp.. aku pun x brp phm sgt ape yg die ckp... hahahah...

Plankton Seksii said...

haha org kokdiang je faham kot.. boleh masuk raja lawak ekk kalau promote brg camni..

mukmien said...

planton seksi
:hahaha nak lebih lanjut rajin2 la g uptown kat stadium darul aman... tiap2 hari doang jual ubat kat situ kah3

arep_lockermonth:
thanx arep i will follo u back

fadzli:
hahaha hanya orang kedah je yg paham dia cakap ape coz cakap kedah neh cam kasar skit haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...