Tuesday, November 9, 2010

FINAL FANTASY OR FINAL EXAM

Morning semua......(masa neh aku tulis jam 5.11ptg)
salam tanah melayu.........
HUH!!!!!....minggu neh gua akan sibuk...........
mesti kalau sapa2 yg pernah jadi student akan takot ngn perkatan 
.....FINAL EXAM........
takootttt x??? hahahaha......
sedikit gua nak bagi info tentang FINAL EXAM.



.
*FINAL EXAM berasal dari perkataan kuno yunani yg membawa maksud keterbukaan menjawab soalan*

HAHAHA......
hebat x knowledge gua?????
(sapa kata gua hebat dya paling pandai bohong)
 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
  huhuhuhuhuhuhuhu.........

FINAL EXAM kali ini gua akan berusaha bersungguh-sungguh
(ayat standard makhluk perosak)
tapi gua ada satu masalah.........
masalahnya......gua takot nak masuk DEWAN !!!! 
gua neh cepat ketaqqqq.......
lagi satu gua takot nak masuk DEWAN sebab gua takooottttt gua.....
-
-
-
-
-
-
TAK BOLEH NAK TIRU !!!!
hahahahahahhaa..............................................

uisshhhh.....xdak aihhh..gua xpernah meniru aihh time exam 
but...mmber2 gua ja yg asyik tiru gua hahahhaha............................
ok la....to all member2 gua.... 
kat sini gua nak mintak ampun byk2..... 
nak exam neh kita kena buang yg keruh ambik yg jernih.....
TAPI !!!!!!..............
gua memang dah KERUH... nak buang pon xleh dah hahahahhahaha...

"MEN IN BLACK" ........ la katakan hahahahhaha

hope suma akan LULUS dengan CEMERLANG... 

INSYALLAH............

                                             





2 comments:

dhiya said...

gua nak ulas lu punya post...

gua takut pengawal peperiksaan tiru gua

Kaki Bahan said...

hahaha......
pengawal peperiksaan xde la...
neh final exam untuk orang2 buta..
so xde sapa nak jaga ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...